Hyr ut din bostad i Norberg under Engelbrektshelgen

soffa_magazine_white_for_small_bedroom.png

Hjälp oss att ta emot våra gäster den 9-11 februari 2018.

Engelbrektsloppet är Sveriges näst största skidtävling och den växer från år till år. Vintern 2017 hade vi ca 4.000 deltagare som kom till Norberg och deltog i något av våra lopp. De allra flesta deltagarna kommer från olika delar av Sverige. Men vi har även flertalet utländska besökare varje år, speciellt från Tyskland.

För långväga gäster är det ibland en utmaning att hitta ett bra boende nära start och mål. Som arrangör vill vi gärna underlätta för våra deltagare och hjälpa till med att rekommendera ett bra boende. Nu kan du som bor i Norberg med omnejd vara med och ta emot våra gäster genom att hyra ut din privata bostad. Du fyller enkelt i en intresseanmälan på vår hemsida och vi lägger därefter upp ditt erbjudande som alla våra deltagare kan se under fliken "Boende". Fyll i din intresseanmälan redan nu.

Fredrik Persson