Vill du hyra ut din bostad till deltagare i Engelbrektsloppet?

Engelbrektsloppet är Sveriges näst största skidtävling och den växer från år till år. Vintern 2017 hade vi ca 4.000 deltagare som kom till Norberg och deltog i något av våra lopp. De allra flesta deltagarna kommer från olika delar av Sverige. Men vi har även flertalet utländska besökare varje år, speciellt från Tyskland.

För långväga gäster är det ibland en utmaning att hitta ett bra boende nära start och mål. Som arrangör vill vi gärna underlätta för våra deltagare och hjälpa till med att rekommendera ett bra boende. Nu kan du som bor i Norberg med omnejd vara med och ta emot våra gäster genom att hyra ut din privata bostad. Du gör själv upp med hyresgästen till vilket pris och på vilka villkor du vill hyra ut din bostad.
Anmäl ditt intresse redan nu så lägger vi upp ditt erbjudande på vår hemsida. Genom att fylla i nedanstående intresseformulär godkänner du att vi på vår hemsida publicerar ditt erbjudande på följande sätt;

  • Boendeform
  • Antal sängplatser
  • Avstånd till Norbergs Torg
  • Ditt namn, telefonnummer samt e-postadress

Våra deltagare som är i behov av boende kanske kommer att kontakta dig. När du har hyrt ut din bostad eller av andra skäl inte vill ha kvar ditt erbjudande på vår hemsida, kontakta oss så tar vi bort dina uppgifter.

Engelbrektsloppet frånsäger sig allt ansvar gällande avtal mellan hyresvärd och hyresgäst.