Klassjoggen i Norberg - Torsdagen den 22 augusti kl 10:00

Årets roligaste skolaktivitet för elever i årskurs F - 9

MEL_8806.jpg

Klassjoggen i Norberg 2019


Vi är Klassjoggen supporters! (3).png

Häng på och kicka igång det nya läsåret tillsammans!

Klassjoggen kan bli en av årets roligaste aktiviteter där barn träffar barn från andra skolor. Föräldrar och syskon är så klart välkomna att titta och heja på. Eventet kommer att gå av stapeln på Torget i Norberg. Samtliga elever i årskurserna F - 9 är välkomna att delta. Efter målgång får alla deltagare en Goodie Bag. På Torget finns Norbergs idrottsföreningar representerade för att visa upp sina aktiviteter som riktar sig till barn och ungdomar. Dessutom finns en stor uppblåsbar hinderbana som är fri att testa för alla elever efter loppet.

När?

Denna utmärkta aktivitet för att skapa teamkänsla går av stapeln torsdagen den 22 augusti 2019 kl 10:00 i samband med skolstarten.

Var?

Loppets start och mål är på Engelbrektsgatan i Norberg under Engelbrektsloppets portal.

Hur?

Alla elever i årskurserna F-9 kan vara med och startar tillsammans. Varje årskurs har sitt eget startled och sin egen färg på T-shirten, åk 9 längst fram och åk F längst bak. Loppet är 2 km och startar på Torget under Engelbrektsloppets portal, vidare på Engelbrektsgatan, genom gruvparken, runt centralskolan, ner på Ågatan, förbi Elsas och in på upploppet på Torget. Det finns skyltar var femhundrade meter efter banan som visar hur långt det är kvar till mål. Det är ingen tävling och ingen tidtagning. Alla springer eller promenerar i sin egen takt.

Hinderbana_m.jpg

Information till alla lärare, elever och föräldrar


Klassjoggen i Norberg 2018


Bli Klassjoggen supporter 2019

Lokal företagare eller privatperson? Tillsammans gör vi skillnad! Nu kan alla vara med och stödja barn- och ungdomsverksamhet i Norberg. Roligt och enkelt. Vi vill göra Klassjoggen ännu bättre och mer händelserik för deltagarna. Därför har vi startat sponsringsprojektet; Klassjoggen supporter.

Du som supporter kommer att få en utökad exponering och dessutom går ett ev. överskott tillbaka till föreningar med barn- och ungdomsverksamhet i Norberg. Genom att bli Klassjoggen supporter bidrar du bl.a. till att alla skolelever från Förskoleklass t.o.m. åk 9 får en:

  • T-shirt

  • Goodie Bag

  • Kul och positiv start på skolåret

  • Aktivitet att bygga teamkänsla med andra elever

  • Prova-på aktiviteter med bl.a. hinderbana på Torget


Supporterbanderollen

På supporterbanderollen kommer du som supporter att få en bra exponering, inte bara under Klassjoggen, men även på större evenemang i Norberg så som Engelbrektsloppet och EngelbrektsTuren. Banderollen kommer att vara ca 10 m bred och 4 m hög och få en central position på vår Arena. Du kan välja mellan tre olika nivåer på sponsring; 5.000 kr, 2.500 kr, 1.000 kr. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller. För att boka din plats kontakta fredrik@engelbrektsloppet.se eller tel 070-5243554, 0223-204 19.

Skärmavbild 2018-10-15 kl. 13.37.50.png

Frågor

Vid ev frågor kontakta Fredrik Persson 070-5243554 eller info@engelbrektsloppet.se eller din klasslärare.

Klassjoggen är ett samarbete mellan Alliansloppet i Trollhättan och Engelbrektsloppet. Klassjoggen i Norberg arrangeras av Engelbrektsloppet.


Klassjoggen logo.png