Fredag 30 juni 2017

Börja idrottshelgen med vårt motionslopp Engelbrektslöpet. Fredagskvällen bjuder till en avslappnad tävling med start och mål på det vackra torget i Norberg. Spring, jogga eller gå!

För dig som även vill springa stafetten på lördagen är löpet en fin genomkörare där du får testa den fina 5 kilometers banan. Milloppet blir en riktig hård kamp för både elit och motionärer. Varvning på torget efter halva loppet.

Anmälan: Fram till dagen innan tävling.

Efteranmälan: Fram till dagen innan tävling. Därefter kommer det enbart vara möjligt att anmäla sig på plats på kansliet på torget i Norberg.

 
 

Nummerlappar: Alla löpare bär nummerlappar. Avhämtas på torget senast 30 min före start. Om betalning ej är registrerad hämtas nummerlappen på Engelbrektsloppets kansli vid torget.

Start- och målplats: Start och målplats är beläget på torget i centrala Norberg

Banorna: 5 km bana i lätt kuperad terräng som mestadels går på asfalt men även kortare sträckor på stig och grusväg. 10 km klassen varvar på torget och springer 2 varv på 5 km banan. 1,5 km knatte går enbart i stadsmiljö. Superknattarna rundar det närmaste kvarteret, en höjdare för de allra minsta utan tidtagning

Kilometermarkeringar och vätskekontroll för 5 och 10 km banan finns utmed banan. Banorna är designade av Henrik Nyström, Norberg.

Priser: Till de främsta i varje klass samt fina utlottningspriser.

Alla knattar får godispåse och medalj vid målgång.

Prisutdelning när tävlingen är klar.

Mat och dryck: På torget svarar NEED Coffeshop & Decor för serveringen. Utnyttja även andra serveringar intill torget.

Dusch: Erbjuds i centralskolans gymnastikhall ca 400 m från torget.

Parkering: På anvisad plats. Följ skyltning.

Logi: I Norbergs finns flera bra boendealternativ.

 

Övrigt

Detta är ett motionsarrangemang. Deltagande i arrangemangen sker på deltagarens egen risk. Ev. bilder som fotograferas under tävlingarna förbehåller sig arrangörerna rätten att publicera utan deltagarens godkännande.

Varmt välkomna till en härlig sommarfest!